Reparatie pompinstallatie voor belastingkantoor

Opdrachtgever:   Unica Installatietechniek
Locatie:   Belastingkantoor Arnhem
Producten:   Pomp, schakelkast en niveauregeling

Onlangs nam Unica contact op met Arveon naar aanleiding van een defecte pomp in een allflowlift-installatie.

Er was enige spoed met deze melding in verband met een niet correct werkende regelaar. Ik werd binnen een uur teruggebeld door dhr. Fenneman dat deze pomp op voorraad was. Deze kon binnen een week geplaatst worden.

De monteur bezocht de locatie om te kijken of pomp nog te repareren was. Toen bleken beide pompen niet meer werken. Ook in de regelkast bleken diverse relais en onderdelen niet naar behoren te functioneren.

Door zeer adequaat reageren van monteur Marcel werd er direct actie ondernomen. Na overleg met ons werd er direct een nieuwe schakelkast geplaatst en in bedrijf gesteld, zodat de gebruiker van het gebouw er geen overlast van heeft ondervonden. Er is de volgende dag een nieuwe pomp geplaatst en onderhoud uitgevoerd aan de kleppen en installatie. Deze pompset is zeer netjes opgeleverd door de monteur.

Dit was onze eerste ervaring met Arveon en meteen een zeer positieve! Arveon is een professioneel bedrijf met zeer vakkundige mensen in dienst, uitstekende service en zeer klantgericht. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Referentie door: Rick Toonen, 1e servicemonteur Unica Installatietechniek