Montage allflowlift voor politiebureau Venlo

Opdrachtgever: Ingenieursbureau Wolter & Dros
Locatie: Politiebureau Venlo
Producten: Allflowlift inclusief niveauregeling

Ingenieursbureau Wolter & dros nam contact op met Arveon naar aanleiding van problemen en veroudering van de pompput “natte opstelling” (dompelpompen).

Het probleem was dat de bestaande pompen regelmatig vastliepen door voorwerpen die in het cellencomplex door het toilet werden gespoeld. Ook gaf de “natte opstelling” een geurprobleem in het pand.

Voor een verstoppingsvrije, betrouwbare pompinstallatie die tevens geheel gesloten is, heeft Ingenieursbureau Wolter & Dros een pompinstallatie van Arveon aanbevolen. Na opname op locatie viel de keuze al snel op een pompinstallatie uit HDPE met grofvuilkamers van het type allflowlift.

Vereisten voor dit project:

De pompinstallatie dient in bestaande betonnen pompput gemonteerd te worden.
Het project moet binnen 4 dagen gereed zijn, incl. sloopwerk, reinigen, aanpassen van de pompput en montage van de nieuwe allflowlift.
Na demontage van de ‘natte opstelling’, reinigen en aanpassen van de bestaande pompput, is de allflowlift in de put gemonteerd en aangesloten. De allflowlift is inmiddels naar tevredenheid in gebruik; de kans op verstopping is geminimaliseerd en het geurprobleem is opgelost.

Terug naar overzicht
info@arveon.nl +31 (0)316 820040