Nieuwe fase voor Arveon

26 jan 2024

Roeland van der Meer gaat na 12 jaar het team van Arveon verlaten. Dat betekent dat er een nieuwe fase aanbreekt voor Arveon.

Arveon is sinds de overname in 2007 uitgegroeid tot een dynamische speler in de markt. Het bedrijf heeft alle benodigde kennis en ervaring op het gebied van afvalwatertechniek, met name op het gebied van terugslagkleppen, pompen en appendages. Dit met grote dank aan het hechte en toegewijde team!

Maar, dat team zal er vanaf heden dus anders uitzien. De directie heeft ondertussen namelijk plannen gemaakt voor de toekomst van Arveon. De werkzaamheden lopen natuurlijk gewoon door met het team van Arveon. Daarnaast zullen Joost Berndsen en Manfred Kugel de een aantal taken op zich nemen. Joost richt zich op de dagelijkse operatie (intern) en Manfred zich richt op de verkoopactiviteiten.

Enerzijds zal het een spannende tijd worden voor Arveon, maar anderzijds denken wij in de nieuwe samenstelling de werkzaamheden zo op te kunnen pakken dat de ‘nalatenschap’ van Roeland zeker niet tekort wordt gedaan.

We bedanken Roeland voor zijn bevlogenheid en wensen hem het allerbeste bij de Van Ginkel Holding!

Groeten,

Directie

 

Terug naar overzicht
info@arveon.nl +31 (0)316 820040