Geslaagde bijeenkomst met VNO-NCW en Lindus

22 apr 2022

Op 21 april kwamen aan ons adres ca. 150 ondernemers samen voor de bijeenkomst van VNO-NCW en Lindus. De avond startte met een kop koffie en een korte introductie door de voorzitters van VNO-NCW en Lindus. Daarna vertelde directeur Chiel Berndsen over de reis die hij als ondernemer heeft afgelegd. Hij en zijn broer Joost Berndsen richtten in 1998 Teken- & Adviesburo Berndsen op. Twee jaar later ontstond daaruit Altop Kunststoftechniek. Anno 2022 zijn we met vijf bedrijven gevestigd in hetzelfde pand en hebben we daarmee alle benodigde kennis en ervaring onder één dak.

De tweede spreker van de avond was de avontuurlijke ondernemer Frans van Seumeren. De eigenaar van FC Utrecht vertelde op zijn beurt over zijn reis als ondernemer. Hij bouwde familiebedrijf Mammoet uit tot een wereldwijd succesvol transportbedrijf. Een hoogtepunt was de berging van het Russische kernonderzeeër de Koersk. Van Seuemeren investeert tegenwoordig vooral in innovatieve projecten, waaronder onze DrainTalent.

Tijdens het tweede deel van het programma werden de ondernemers rondgeleid, waarbij onze medewerkers een pitch van 10 minuten hebben gehouden over hun bedrijf. Daarna was het tijd voor de netwerkborrel, waar gezellig werd nagepraat. Aan het einde van de avond konden we met een voldaan gevoel naar huis. Hieronder een sfeerimpressie.

We bedanken alle betrokkenen voor de inzet en aanwezigheid!

Terug naar overzicht
info@arveon.nl +31 (0)316 820040